hvitkål, tomat, brokkoli, fisk og kalvekraft
så kan det da ikke være noe galt i å blande det sammen og like det ? :) jeg mener at man må da bare eksperimentere med ting man liker (og tåler), krysse fingre og håpe det smaker rimelig godt!
I dag laget jeg : BUILLABAISSE a la Lisbet - det vil si fiskesuppe
Først rev jeg en god del hvitkål/hodekål - kan gjøres på mandolin, med ostehøvel eller snittes fint med kniv
Hadde det i foss-kokende vann i 10 sek. Da beholder det litt bitt og min mage kan bedre håndtere det da :)
Hadde ikke fiskekraft men kalvekraft i fryseren - tinte noe
Varmet kraften og tilsatte 50 g brokkoli og 50 g tomat - så moste jeg med stavmikseren.
Hadde en fiskerest i fryseren - piggvar - kan bruke hvilken som helst slags fisk/skalldyr
Kuttet i biter og varmet forsiktig i suppen
La kålen i tallerkenen
Helte suppa over - burde selvfølgelig gått ut og hente persille ser jeg nå ! Og olivenolje glemte jeg i farten også.
Så følte jeg plutselig for litt juleverksted :) deilig avslappende å flette stjerner, høre på radio og drikke kaffe ....
Middagen ble lett-versjonen av min pizza. Siden jeg hadde alle ingredienser klare var den ferdig og stekt på totalt 15 minutter ....
100 gram aubergine + squash, siden skivene var så tykke ble omfanget av "pizzaen" ikke så stor.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar