I morgen har jeg spist 1064 måltider siden jeg startet på dieten - ok, jeg har ikke laget absolutt alle selv, men langt de fleste. Ingrediensene er begrenset og blant annet derfor syns jeg det estetiske er spesielt viktig, for ikke å bli lei av å se på de samme gang på gang. Jeg nyter maten med øynene først og deretter med magen :)
Som nevnt tidligere liker jeg å kutte maten pent opp, som dagens ettermiddagsmat ... 100 g squash, 50 g tomat og 1/2 avokado varmes fort på panna. 25 g feta fordeles over + pepper. Og siden turen til Kreta har jeg fått dilla på eddik, skvetter litt over der det passer !
Og 70 g cottagecheese og 70 g kesam med kanel. Apropo kanel, det er jo sundt med litt kanel, men ett slag er iflg en artikkel på Facebook bedre enn den andre ...
Jeg skal jammen se om jeg finner ceylonkanel
Og så har vi spist middag - åh så god ! Kunne spist mye mere.
Vi kjøpte en 1,1 kg Slettvar - nydelig fisk!
Squash, aubergine og tomat i en form med litt olivenolje, salt og pepper
Hadde masse groft hakket persille og litt rosmarin over og så
hele fisken oppå, med groft salt på. Ovnen på 200g og ca 35 min
Ups .... Vi var sååå sultne at jeg glemte å ta foto før vi hadde angrepet fisken :)
Ser det ikke godt ut? 125 g piggvar og 200 g grønnsaker. Bra vi ikke spiste opp alt så det er litt til lunsj i morgen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar