tirsdag 25. november 2014

Bil-båt-bil

Morgenmat må man jo ha selvom jeg skal rekke en båt ... og ja, den ser ut som den pleier :

Salat, tomat, kryddersild og 2 egg. Tran og "fet fisk" utgjør fettet 

Og nei !! jeg blir ALDRI lei den morgenmaten :) 


Jeg tok den lettvinte løsningen og satte sammen en salat ved Brugsen, en av de lokale butikkene. 
De har en veldig fin salatbar som stadig får frisk påfyll og er ganske variert. Man kan velge 3 forskjellige størrelser, denne er den største og rummer det jeg skal ha. 


Så, etter kjefting på 3 mannfolk som trodde det var ok å holde ett høylydt manne-møte i stille-området, sett litt tv, sovet 7 minutter og lest litt avis, var det tid til ettermiddagsmat. Det viste seg jeg var litt seint ute, varmmaten var lukket, men man har vel litt sjarme :) kokken ordnet med bakt laks, litt salat og tomat ... takk for det ! 

Det ble litt for lite fisk og salat men det var greit ikke å være alt for mett når jeg skulle kjøre hjem.

Og vel hjemme var det deilig å fylle grønnsaksskuffene med masse deilige stort-sett-øko-grønnsaker


Og hadde også plukket med noen pakker med "ren" pålegg, kjekt å ha i bakhånd ... 


Så var det i gang med middagen - i mitt kalde hus - ergo måtte jeg lage noe varmt, og helst fort : 

Wooker fort squash


Veier opp 100 g og tilføyer tilsammen 100 g tynne skiver av glasskål og tomat, wooker litt videre


Blander 100 g ren oksekjøttdeig (stekt tidligere) i, litt salt og pepper og en halv avokado ... super-fort mat 


Nå en kopp te og så tidlig i ... brrrrr ... en kald seng

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar