"trukket elg" er det samme som pulled pork men med elg. Hadde ett stykke i fryseren som jeg pleier å kalle "sose-kjøtt" og før har jeg trukket det lenge, renset det for sener osv og hatt det i en sur-søt saus eller pepperrot saus. I dag hadde jeg tenkt meg å bruke SLOW COOKEREN.
Tok det jeg hadde av grønnsaker - jada, jeg er allergisk for gulerøtter + de står ikke på min diet-liste,
Men hadde de og min mann kan spise dem! NB: han kan spise ALT :)
og hadde kjøttet, most tomat, kalvekraft, persille/rosmarin/timian og grønnsakene i slow cookeren
Satte termostaten på LOW og der skal den stå i 8 timer. Kan virkelig anbefale å lage mat på denne måten. Man kan bruke alle slaks kjøtt og fjerkre.
Etter en liten bytur var det ettermiddags-mat-tid
Gjett hva som er mitt :)
Jada, helt riktig gjettet!
Hvitkål, aubergine, squash, avokado og litt feta
Og cottagecheese og skyr med litt gojibær i
Etterhvert duftet det deilig i huset uuummmmmm
Sådan så det ut etter 8 timer - har ikke rørt i det, det har helt passet seg selv .... lettvint!
Tok kjøtt og grønnsaker opp, hadde kraften over i en hurtigmikser sammen med mye av løken, hvitløken, ingefær'n og noe kål, for å tykne kraften/sausen litt.
Hadde sausen over grønnsakene igjen. Det gikk såpass fort det ikke var nødvendig å varme det opp igjen. Kjøttet fordelte/renset vi ved bordet.
Ser kanskje litt brunt og kjedelig ut, men med litt olje over smakte det deilig :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar