ok da, jeg er en enkel sjel å fornøye ....
Å lage lunsjen tok litt tid for jeg hadde jo ingen grønnsaker som var forberedte:
I ovnen ca 10 minutter - helt 'naturell' - i ca 10 min på varmluft ved 220 gr
I mellomtiden dampet jeg brokkoli og små vårløk fikk ett 1/2 minutt oppkok
Det ble 100 g squash og aubergine og tilsammeg 50 g brokkoli, tomat og vårløk. Tinte fiskekaker som jeg har laget tidligere
Og ja, så hakket jeg alt opp, hadde i en bolle og tilsatte 1sp olivenolje, 1 sp eddik og pepper og blandet sammen. Da blir alt "smurt" med eddik/olje-blandingen
Ettermiddagsmaten ble intatt hos bakeren, sammen med venner !
Salat, tomat, erter, fetaost og røkt laks - ingen olje pga fet fisk
Ville ha en varm middag med smak!
Hva heter denne på norsk? Glasskål? Knutekål?
200 g grønnsaker (tomat, løk, vårløk, knutekål), 1/2 avokado og litt hvitløk og ingefær
Kokte kål, løk og hvitløk og ingefær (i biter) i litt vann. Hadde i tomat, vårløk og avokado + litt salt/pepper. Laget mos med stavmikser
Varmet 100 g mager kjøttdeig, som jeg hadde stekt fra før, i mikro
Har ikke olje over pga avokado = fett. Deilig middag med litt kick !
Joda, veldig deilig med kontroll på gram og ingredienser .... men vekten viste faktisk at jeg hadde greidd meg rimelig bra i Nederland, gikk ikke opp og ikke ned .... helt stabil og det er jeg fornøyd med!
Er ikke noen tvil om at du gjør en fantastisk jobb med deg selv :)!!
SvarSlettJo takk :) det har lissom blitt "jobben" min dette året !
SvarSlett