onsdag 19. november 2014

Full kontroll igjen ;)

Det var så deilig å åpne kjøleskapet i dag tidlig og ta ut salat, tomat og sild til morgenmaten. Kokte 2 egg, tok tran og åååååååå BLISS :) 


ok da, jeg er en enkel sjel å fornøye ....



Å lage lunsjen tok litt tid for jeg hadde jo ingen grønnsaker som var forberedte: 




I ovnen ca 10 minutter - helt 'naturell' - i ca 10 min på varmluft ved 220 gr


I mellomtiden dampet jeg brokkoli og små vårløk fikk ett 1/2 minutt oppkok 


Det ble 100 g squash og aubergine og tilsammeg 50 g brokkoli, tomat og vårløk. Tinte fiskekaker som jeg har laget tidligere


Og ja, så hakket jeg alt opp, hadde i en bolle og tilsatte 1sp olivenolje, 1 sp eddik og pepper og blandet sammen. Da blir alt "smurt" med eddik/olje-blandingen


Ettermiddagsmaten ble intatt hos bakeren, sammen med venner ! 
Salat, tomat, erter, fetaost og røkt laks - ingen olje pga fet fisk


Ville ha en varm middag med smak! 

Hva heter denne på norsk? Glasskål? Knutekål?


200 g grønnsaker (tomat, løk, vårløk, knutekål), 1/2 avokado og litt hvitløk og ingefær


Kokte kål, løk og hvitløk og ingefær (i biter) i litt vann. Hadde i tomat, vårløk og avokado + litt salt/pepper. Laget mos med stavmikser


Varmet 100 g mager kjøttdeig, som jeg hadde stekt fra før, i mikro


Har ikke olje over pga avokado = fett.  Deilig middag med litt kick ! 


Joda, veldig deilig med kontroll på gram og ingredienser .... men vekten viste faktisk at jeg hadde greidd meg rimelig bra i Nederland, gikk ikke opp og ikke ned .... helt stabil og det er jeg fornøyd med! 

2 kommentarer:

  1. Er ikke noen tvil om at du gjør en fantastisk jobb med deg selv :)!!

    SvarSlett
  2. Jo takk :) det har lissom blitt "jobben" min dette året !

    SvarSlett