Men kveldsmåltidet ble spist aleine .... så foto haha
og middagen besto av friske grønnsager og en kylling-rest fra sommerens grilling
tilsammen 200 g grønnsaker surrer i litt olivenolje på lav varme, det går veldig fort - fint å la grønnsakene ha litt bit
kyllingen varmes og fordeles over grønnsakene.
Apropo sommer og grill ...
her er ett bilde av sommer-mat :)
I midten av tallerkenen er en av min store favoritter, en stor Portobello-sopp fylt med mager-smøreost og på grillen, sammen med biffen .... ååååååå nam !
Smøreosten jeg bruker kan for eksempel være naturell og jeg kan da smake til med pepper, hvitløk og kanskje ett par dråper tabasco. Eller jeg blander med friskhakket persille, dill til fisk osv osv.
Nå hvor jeg ikke griller setter jeg den/de i ovnen
Utrolig lett-laget og nydelig tilbehør til alt mulig
Husk, soppen veies med som grønnsak og osten veies med som protein :)
Ha en deilig ny uke
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar