tirsdag 4. november 2014

Grønn dag

Jeg kan ikke skjønne hvorfor man ikke kan kjøpe REN Skyr i Norge ! Hvorfor må den fylles med fruktsmaker og søtes? Jeg har alltid ren Skyr med fra Danmark som ett alternativ til norske Kesam. 
Kesam er helt utmerket, men Skyr har færre kalorier, mindre karbo og fett. 




Lunsjen ble finrevet spisskål (rå), tomat og 1/2 avokado + litt eddike
Proteinen var cottagecheese og Skyr


Ettermiddags-måltidet ble jammen inntatt på café i dag igjen :) det er så mange å treffe når man har vært hjemmefra noen uker ... og siden jeg kun er i Norge kort tid prøver jeg ikke å ha for mye i kjøleskapet, derfor har det også blitt mye de samme grønnsakene som har gått igjen. 


Deilig når man kan få det som man gjerne vil på café : blandet salat, tomat og deilig kylling + olivenolje

Og middagen, tja .... jeg hadde det siste av en øko-spisskål, de siste 4 vårløk og 1 pose med sukkererter + 1 fedd hvitløk, en rest av ørreten fra i forgårs og litt feta. 
Hadde alle grønnsakene i fosskokende vann ett øyeblikk, silet av vann og hadde det i en bolle. Kuttet fetaosten i mindre biter og blandet de og ørreten godt med grønnsakene + ør-lite olivenolje + pepper. 




Og smakte det godt? JAAAA :) nydelig ! 

I morgen er det Oslo dag. Jeg skal på Fedon-klinikken for første gang på 3 måneder ! Hmmmmm
Rapport følger ..... hvis det går bra :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar