Kesam er helt utmerket, men Skyr har færre kalorier, mindre karbo og fett.
Lunsjen ble finrevet spisskål (rå), tomat og 1/2 avokado + litt eddike
Proteinen var cottagecheese og Skyr
Ettermiddags-måltidet ble jammen inntatt på café i dag igjen :) det er så mange å treffe når man har vært hjemmefra noen uker ... og siden jeg kun er i Norge kort tid prøver jeg ikke å ha for mye i kjøleskapet, derfor har det også blitt mye de samme grønnsakene som har gått igjen.
Og middagen, tja .... jeg hadde det siste av en øko-spisskål, de siste 4 vårløk og 1 pose med sukkererter + 1 fedd hvitløk, en rest av ørreten fra i forgårs og litt feta.
Hadde alle grønnsakene i fosskokende vann ett øyeblikk, silet av vann og hadde det i en bolle. Kuttet fetaosten i mindre biter og blandet de og ørreten godt med grønnsakene + ør-lite olivenolje + pepper.
I morgen er det Oslo dag. Jeg skal på Fedon-klinikken for første gang på 3 måneder ! Hmmmmm
Rapport følger ..... hvis det går bra :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar