lørdag 29. november 2014

Sjømat m tilbehør

Skal man tørre å spise kylling? Har ikke spist det på en stund, det er så mye negativ omtale om dagen ... syns det er kjempebra det blir satt fokus på hva der er i maten vi spiser!! Det er leit at det lissom "skal være nødvendig" å fylle dyr og fjerkre med ting som ikke er godt for oss :( 

Jeg tok sjansen på å kjøpe ett kylling-lår i dag. 


Vippet det ned i formen uten å røre ved låret


Satte formen, med folie på, i ovnen i 2 timer ved 150 gr. 


I morgen skal vi på 3 besøk og nå har jeg 120 g ren kylling til niste-mat :) 

"Måtte" jo på café- venninnetreff i dag og, men er så lei salat, salat, salat og salat ! Laget meg 
ett par bokser til å ta med. Har blitt god på å snikspise medbrakt på café :) 


Innhold i salaten : 

aubergine, brokkoli, tomat og purre 
litt fetaost og fettfri elgkjøttdeig
eddik/olje

"desserten" : 

Skyr naturell med gojibær og kanel  

Har IKKE kaffe og vann med hjemmefra altså, haha 


Middagen : 

200 g grønnsaker, aubergine, brokkoli, tomat og purre .... jada, ligner noe jeg har spist før i dag! 


Derfor laget jeg en dressing til - 18 g skyr naturel og 15 g ricotta (tilsammen 3,4 g protein) 
Smakte til med pepper og tabasco 
Blandet salaten og dressingen godt


Mannen dampet deilige øko-blåskjell og renset rekene - skalldyr er ordentlig deilige nå, på sitt beste! 


jeg spiste 100 g blåskjell og 50 g reker, det ble litt mye protein - 25,7 gram - men tok litt igjen i forhold til morgenmaten, hvor jeg kun spiste 15,5 gram protein. Deilig mat på en deilig lørdag ... 


I morgen er det "ut på tur" :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar