Skal man tørre å spise kylling? Har ikke spist det på en stund, det er så mye negativ omtale om dagen ... syns det er kjempebra det blir satt fokus på hva der er i maten vi spiser!! Det er leit at det lissom "skal være nødvendig" å fylle dyr og fjerkre med ting som ikke er godt for oss :(
Jeg tok sjansen på å kjøpe ett kylling-lår i dag.
Vippet det ned i formen uten å røre ved låret
I morgen skal vi på 3 besøk og nå har jeg 120 g ren kylling til niste-mat :)
"Måtte" jo på café- venninnetreff i dag og, men er så lei salat, salat, salat og salat ! Laget meg
ett par bokser til å ta med. Har blitt god på å snikspise medbrakt på café :)
Innhold i salaten :
aubergine, brokkoli, tomat og purre
litt fetaost og fettfri elgkjøttdeig
eddik/olje
"desserten" :
Skyr naturell med gojibær og kanel
Har IKKE kaffe og vann med hjemmefra altså, haha
200 g grønnsaker, aubergine, brokkoli, tomat og purre .... jada, ligner noe jeg har spist før i dag!
Derfor laget jeg en dressing til - 18 g skyr naturel og 15 g ricotta (tilsammen 3,4 g protein)
Smakte til med pepper og tabasco
Blandet salaten og dressingen godt
Mannen dampet deilige øko-blåskjell og renset rekene - skalldyr er ordentlig deilige nå, på sitt beste!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar