fredag 31. oktober 2014

På reisefot

En kort beretning om hvordan man kan gjennomføre rett matvalg på tur :) 


Frokosten rakk jeg hjemme - den ble veldig enkel

2 små egg og litt kyllingbryst

100 g salat og 50 g tomat 


Lunsjen kjøpte jeg i en butikk som har salatbar - blande selv - og tok med på båten 

Fetaost, ren kylling, salat, litt erter (!?) og tomat 
Det blir ca riktig i forhold til grønnsaksmengde og protein. Har alltid med meg en liten flaske med olivenolje/eddik :) 


Ettermiddagsmaten viste jeg de hadde i caféen :) 

Dampet laks og så plukker jeg de grønnsaker som passer meg, brokkoli, litt løk og sukkererter.
Fin porsjon ! 


Endelig hjemme orket jeg ikke lage noe varmt. Det ble simpelthen salat og tomat i tillegg til cottage cheese og skyr naturell med gojibær. 
Ulempen med å spise salat 3 ganger i løpet av en dag er at man fortere blir sulten igjen, syns jeg. Det er lissom ikke noe mat i salat, så for min del er det untaket. 
Så for ikke å gå sulten i seng - går jeg i seng nå :) 
Godnatt 

1 kommentar: