Dagens lunsj :
100 g salat (ALLE typer salat er greit !)
30 g tomat
20 g sukkererter
1/2 avokado
og protein = 18,1 g (litt lite men sådan ble det i dag)
25 g kylling-pålegg
35 g røkt laks
30 g feta
Og ingen olje over for det er allerede fet fisk + 1/2 liten avokado
Keyanske bønner legger jeg litt i eddike vann, vet ikke hvor mye sprøytemidler det er brukt. Vet ikke 100% om eddiken fjerner alle kemikaler, men har lest det engang at det kan være lurt å gjøre det.
Dagens middag:
Kål er jo årstids-grønnsak, og jeg er glad i kål, men liker det best hvis det får ett fort oppkok.
Og det samme gjelder de grønne bønner, men de fikk 4 minutter i kok.
Kålen kan snittes fint med kniv, rives med ostehøvl eller på ett mandolin-jern
Igjen, jeg lager IKKE grønnsaker kun til ett måltid - resten kan fint oppbevares i flere dager i kjøleskapet og da har man noe å velge i de neste dager.
Salaten består av:
60 g hvitkål
40 g brokkoli-stilke
60 g grønne bønner
40 g tomat
+
1 sp olivenolje, 1 sp eddik
Litt pepper og salt
Sist jeg laget okse-hakkebøff (av rent magert kjøtt) laget jeg en stor porsjon, frøs ned i porsjoner så det er lett å ta opp, enten om man spiser hjemme eller tar mat med på besøk.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar