Til lunsj stakk vi innenom den danske café ... som egentlig ikke har salat på meny-kortet, men kokken greidde likevel å lage en liten salat til meg :)
og siden lunsjen ble så liten - spesiellt lite proteiner, spiste jeg litt ekstra cottagecheese og skyr naturell (med kanel og en finhakket sviske) til ettermiddagsmat
Og til middagen ble det restemat - jeg laget meg en alternativ juletallerken ... med:
100 g brokkoli
50 g sukkererter
50 g tomat
vineddik og olivenolje
100 g ren svinestek
og så snek det seg 2 rødbeter-skiver med ... får kløe av dem, men syns de var litt julete :)
og så pyntet jeg den litt tørre steken med 2varme svisker som jeg kuttet i biter ...
resultat = PERFEKT alternativ juletallerken !
Vedrørende grønlangkål :
det er en veldig gammel egns-rett fra min føde-egn, Vendsyssel, nord i Jylland.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar