torsdag 18. desember 2014

Restemat

Nydelig utsikt å spise morgenmat til i dag tidlig ... endelig litt snø - og fint med lysene i skibakken på den andre siden 


Til lunsj stakk vi innenom den danske café ... som egentlig ikke har salat på meny-kortet, men kokken greidde likevel å lage en liten salat til meg :) 


og siden lunsjen ble så liten - spesiellt lite proteiner, spiste jeg litt ekstra cottagecheese og skyr naturell (med kanel og en finhakket sviske) til ettermiddagsmat


Og til middagen ble det restemat - jeg laget meg en alternativ juletallerken ... med:

100 g brokkoli
50 g sukkererter
50 g tomat
vineddik og olivenolje
100 g ren svinestek 
og så snek det seg 2 rødbeter-skiver med ... får kløe av dem, men syns de var litt julete :) 


og så varmet mannen min Grønnlangkålen !! og da bare MÅTTE jeg ha litt - kan nesten ikke tenke meg noe bedre - tror det er en kombinasjon av smak/barndom/nostalgi og deilig duft haha 


og så pyntet jeg den litt tørre steken med 2varme svisker som jeg kuttet i biter ...
resultat = PERFEKT alternativ juletallerken ! 

Vedrørende grønlangkål : 

det er en veldig gammel egns-rett fra min føde-egn, Vendsyssel, nord i Jylland. 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar