Jeg gikk på trening om ettermiddagen og hadde en time med Zoltan, personlig trener. Og det var: hardt, interessant, vondt, slitsomt og jeg fant ut at jeg hadde muskler som garantert ALDRI hadde vært i bruk før !! Nå men det var ikke værre enn jeg signet opp for 10 timer med unge Zoltan ! Har vel bare godt av det på sikt.
Eneste spennende mat i går var middagen vår. Erik vil spise som meg, bare litt mere, og det syns jeg er fint. Han er veldig grei :)
Middagen heter : ALT I EN PANNE !
Mager oksekjøtt stekes litt
Aubergine og squash i biter stekes med
Purre i skiver og tomater i biter og litt sølvløk og oliven
Smakte til med litt salt, pepper og Provence-krydder
Drysset litt lett-ost over og la lokket på
Lot det stå på lav varme ca 10-12 min og det duftet OG smakte veldig godt!
Vi spiste ikke alt, nei :) Erik hadde en porsjon med til lunsj i dag, varmet det i mikroen på jobben.
Resten kom i fryseren
Og så var det i dag, TIRSDAG
formiddagen gikk med å rydde på pc'en, en jobb jeg hater, men fjernet godt over 400 mailer så, ja det var vel på tide ...
Og så litt grønnsaks-klargjøring. Bruker en del tid på det, som tidligere nevnt. Desverre har superen Albert Hein her i sentrum ikke så mye øko-grønnsaker som den Albert Hein som ligger under treningssentret. Men jeg legger grønnsakene i litt eddik-vann en stund og så er de nok bra :)
Jeg gikk en tur, litt kaldt i dag, ca 2 grader. Kom forbi ett nytt koselig spisested, og spurte de to søte damene som drev caféen om de kunne lage en salat UTEN brød ... det gikk bra...
Lurer på om stedet var vegetarisk for det ble kun tilbudt ost som protein ... men det var tilgjengjeld min favoritt : Manchego :)
Så på butikken og kjøpe fisk
Hadde tenkt å lage fiskekaker
Var ikke helt sikker på hva den hvite var for noe ...
Sendte mail med bilde til Erik og ba ham spørre lokalbefolkningen ...
Når man bor møblert må man jo stort sett ta ting som de er, feks på kjøkkenet! Jeg har med meg min uunværlige stavmikser, men ikke hurtigmikser-skålen jeg pleier å bruke til å lage fiskefars. Men i en skuff her, fant jeg en hmmm manuell Tuppeware-hakke-ting. Hadde tenkt å prøve å se hva den kunne, har ikke peiling på hva den egentlig er beregnet til ???
Kuttet fisken i små biter - ga opp tanken på å ha rekene i (selvom de duftet deilig av hvitløk og hadde sikkert vært deilige i fiskekakene)
Ikke veldig imponerende men den hvite fisken, som viste seg å være TORSK, som jeg ikke tåler så godt, ble "revet" i stykker og bandt farsen litt sammen
salt og pepper i og blandet godt og satte det på kjøl
Så var det tid for ettermiddagsmat og i den anledning gå jeg kjøkkengulvet RØDE HUNDER :)
Og vi har jo ikke akkurat 30-40 bøker med hjemmefra til å fylle i bokhyllene, så da finner 'man' på noe annet !
Middagstid:
Smurte litt lett-Philadelphia ost på en Portobella-sopp
Hadde pepper og Provence krydder på og stekte dem ved lav varme i en panne med lokk på, ca 15 min (laveste gassbluss)
Grønnkål, finsnittet hvitløk og sjalottløk i lite olivenolje på lav varme og etterhvert tomater
Syns det er godt med tomat i for å 'bløte' grønnkålen litt lissom (i stedet for fløte :) )
Dagens sykkel "med handlenett" :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar