torsdag 21. mai 2015

Siste dag før ferie :)

Vel, etter en formiddag med diverse irriterende ordnings på data, telefon mm kom jeg meg endelig ut i deilig sol kl 12:30. Fortet meg, nysgjerrig som jeg er, til markedsplassen for å se hva som skulle skje der i dag ... 


Hmmm plassen var total tom ! Så enten skjedde det noe der i natt, i formiddag eller så hadde det allerede skjedd da jeg tok bildet i går kveld ... huff, da fikk jeg altså ikke min nysgjerrighet stilt ! 

Siden været var strålende, sol og ca 18 gr, satte jeg meg oppe på W&D sin takterasse i 4. etasje og drakk kaffe, solte meg og hørte på lydbok ... og koste meg. 


Så plutselig ett kjært bilde på facebook, minste-barnebarnet Mads på 5 på besøksdag på skolen sin. Han er bare så søt .... farmor smelter ! 

Skjønner du gleder deg, lille Mads, men farmor syns altså ikke du er gammel nok ennå ... 5 år er jo ingen alder ... 

Nå men din barnlige farmor har vært å sett på sykkelklokker i dag! Men syns kanskje at kr 122 er litt drøyt for en fin klokke på min gamle sykkel 


Etter min lille gåtur var det soling på verandaen. 


Etter Erik kom hjem ble vi enige om at det nesten var fredag i dag, vi skal reise i morgen, vi skal ha fredags-pizza til middag og vi hadde begge lyst til å være litt ute....så da gikk vi 50 skritt til Schefers Plein :) og nøt ettermiddagens siste solstråler 


Og så ukens siste sunne (ganske i hvert ett tilfelle) måltid: 
Favoritt-pizza med aubergine-bunn 

2 auberginer skjæres i tynne skiver og rett inn i ovnen ved 220 gr i ca 15 minutter, tar risten ut og snur skivene og gir dem ca 10 min til 

Ups foto feil vei 

Har forresten funnet ut at setter jeg ovnsdøren på klem, slipper mere av fuktigheten ut og prosessen med å tørke auberginene går fortere


Så stekte jeg på tørr panne - i dette tilfelle 500 g frittgående (eller mere stillestående som min niese sa, da vi kjøpte kjøttet av henne haha) dansk kalv. Hadde også 4 store hvitløksfedd og 4 vårløk i. Og litt pepper og chilliesaus


Tomatpurré på "pizza-bunnen"




En blanding av mozerella og 17% gul ost 


Pynter med basillikum og så nammmm 


Vi er litt spent på å komme til vårt hus i Danmark i morgen ! Har hatt en murer i jobb ... spennende :) 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar